2024 - 2025 Yılı Ders Planı
1. Yarıyıl
Kod | Ad | Süre (T+U) | AKTS | Yerel Kredi | Z/S |
---|---|---|---|---|---|
TUR103 | Ön Büro Hizmetleri | 2-0 | 3 | 2 | Zorunlu |
TUR105 | Genel Turizm | 2-0 | 3 | 2 | Zorunlu |
TUR125 | Kat Hizmetleri | 2-0 | 3 | 2 | Zorunlu |
TUR127 | Yiyecek İçecek Servisi-I | 2-2 | 6 | 3 | Zorunlu |
TUR133 | Alternatif Turizm Çeşitleri | 2-0 | 3 | 2 | Zorunlu |
UAI101 | Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I | 2-0 | 2 | 2 | Zorunlu |
UIN101 | İngilizce I | 2-0 | 2 | 2 | Zorunlu |
UTD101 | Türk Dili I | 2-0 | 2 | 2 | Zorunlu |
TUR123 | Turizm Mevzuatı | 2-0 | 3 | 2 | Seçmeli |
TUR129 | Konukla İletişim | 2-0 | 3 | 2 | Seçmeli |
TUR131 | Turizm Coğrafyası | 2-0 | 3 | 2 | Seçmeli |
TUR135 | Genel İşletme | 2-0 | 3 | 2 | Seçmeli |
TUR137 | Mesleki Uygulama | 0-2 | 3 | 1 | Seçmeli |
2. Yarıyıl
3. Yarıyıl
Kod | Ad | Süre (T+U) | AKTS | Yerel Kredi | Z/S |
---|---|---|---|---|---|
TUR201 | Meslek Yabancı Dil-I | 2-2 | 4 | 3 | Zorunlu |
TUR219 | Menü Planlama | 2-0 | 3 | 2 | Zorunlu |
TUR223 | Otelcilik Otomasyon Sistemleri | 2-2 | 6 | 3 | Zorunlu |
TUR225 | Staj | 0-2 | 8 | 1 | Zorunlu |
TUR235 | Gastronomi Turizmi | 2-0 | 3 | 2 | Zorunlu |
TUR227 | Dünya Turizm Destinasyonları | 2-0 | 3 | 2 | Seçmeli |
TUR229 | Mezuniyet Çalışması I | 0-2 | 3 | 1 | Seçmeli |
TUR231 | Kongre ve Fuar Yönetimi | 2-0 | 3 | 2 | Seçmeli |
TUR237 | Ön Büroda Oda İşlemleri | 2-0 | 3 | 2 | Seçmeli |